Nieuws

Volg hier de recente ontwikkelingen van DuSpot.

𝑬𝒏 𝒅𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒏 𝒋𝒆 π’Šπ’ 𝒆𝒆𝒏 π’Œπ’†π’†π’“ π’ˆπ’†π’π’π’Žπ’Šπ’π’†π’†π’“π’… 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝑨𝑩𝑡 𝑨𝑴𝑹𝑢 π‘«π’–π’–π’“π’›π’‚π’Žπ’† 50 2023!


Met een gezonde dosis boerenverstand en Twentse nuchterheid dragen wij dagelijks bij aan een circulair Nederland.Β Trots op ons DuSpot team waarbij wij elke dag bijdragen aan een circulaire bouw! Jeroen Grondman Yvar RoselaarHans Westerhof Jeroen Aalders #teamwork πŸ˜ƒ

De ABN AMRO Duurzame 50 is niet zomaar een lijst; het is dΓ© jaarlijkse prestigieuze award voor duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector in Nederland.

De jury buigt zich over de genomineerden en onderzoekt wie de koplopers zijn die samenwerking, creativiteit en vernieuwing nastreven. Maar het is ook tijd voor het publiek om haar stem te laten horen. De keuze van het publiek heeft impact, want deze telt voor 25% mee met de jurybeoordeling.

Hoe gaaf zou het zijn dat we met DuSpot binnen Nederland tot de top binnen deΒ ABN AMRO duurzame 50 behoren. Je kunt op ons stemmen via onderstaande link:

https://lnkd.in/eab67CJg

Samen op weg naar een Circulair Nederland!
#DuSpotten #hergebruik #verbinden #samenwerken #trots

 

We kijken terug naar een geslaagde 2e editie van “Circulariteit in de praktijk”! bijΒ Adex Groep.

Het was een middag vol met inspirerende verhalen. Onder leiding van onze dagvoorzitter Cor van Dijkenhebben de exposanten Luijtgaarden,Β KP Adviseurs BV,Β OPNIEUW! Vloeren,Β Stichting Building for Good,Β Level 5, CIRCQ en DuSpot hun circulaire toepassing kunnen pitchen.

Chiel von Meijenfeldt gaf aan hoe het circulair bouwen bij Adex Groep in de praktijk wordt gebracht. Waarbij Jelle Hendriks namens KP Adviseurs BV met volle enthousiasme de mogelijkheden liet zien van het circulair aanbesteden. Circulair bouwen moet je gewoon gaan doen
#gewoondoen #duspotten